Är du vår nya verksamhetssamordnare?

Just nu pågår arbetet med att rekrytera en ny verksamhetssamordnare. Om du tror att du har det rätta virket så är du varmt välkommen med din ansökan senast den 22 maj.

Kalix industrihotell söker verksamhetssamordnare


Kalix industrihotell AB är ett kommunalägt bolag vars främsta uppgift är att tillgodose småföretagens behov av industri- och kontorslokaler samt att förvalta, utveckla och i övrigt ansvara för verksamheten och affärslokaler i Galleria Kalix.

Som verksamhetssamordnare har du ett helhetsansvar för marknadsfrågor och aktiviteter i Galleria Kalix samt information till såväl hyresgäster som besökare. Du kommer också att vara delaktig i den ekonomiska uppföljningen i bolaget och även utföra vissa inköp för driften i fastigheten. Inom Kalix industrihotell AB medverkar du i den totala fastighetsutvecklingen och hjälper till med hyresavtal. Du kommer att vara med i företagets ledningsgrupp.

Är du intresserad av affärer och nyfiken på att lära dig nytt? Vill du utveckla verksamheten, framför allt inom webb och sociala medier, tillsammans med oss?

Vi söker dig som är en god ledare som har lätt för sociala sammanhang och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver vara van att jobba med ekonomiska rapporter och/eller redovisning. Vi ser också gärna att du har förståelse för, samt uppskattar värdet av, att som en mindre organisation vara tillgänglig även utanför kontorstid.

Anställningsform: tillsvidareanställning
– vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: enligt överenskommelse
Tjänstgöringstid: heltid.
Ansökan skickas till: christer.wallin@kalix.se
Sista ansökningsdag: 22 maj 2022

04 Maj 2022

Kategorier

Arkiv